Victor Schutijser foto en film op Facebook Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op YouTube Victor Schutijser op LinkedIn Whatsapp

Trouwen met Victor.nl

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen en dat kan ook met mij.

Vraag direct een offerte aan

Documentaire

Het liefst maak ik een korte documentaire over je huwelijksdag. Het verhaal van je bruiloft wordt in ongeveer zeven minuten verteld met beelden van alle hoogtepunten van de dag inclusief je feest, het jawoord en de voorbereidingen.

De montage met hoogtepunten geeft een goed beeld van de trouwdag, waar je nog lang naar kunt kijken. Beelden van de hele ceremonie, speeches en stukjes zijn desgewenst los te krijgen op een hardeschijf.

Fotoreportage

Heb je liever een fotoreportage? Ook dan kun je trouwen met Victor. Je bepaalt zelf of je een reportage wilt van alleen de ceremonie, bijvoorbeeld in de Onze Lieve Vrouwetoren, of een reportage van de bruiloft van kapper tot feest 's avonds bij Orangerie Elswout.

Voor het mooiste resultaat werk ik met extra licht, speciaal voor de foto's. Afhankelijk van de locatie(s) en jouw wensen zijn die lampen flitsers of continu licht. Beide opties hebben voor en nadelen, daar licht ik je graag over in.

Polaroid instant foto's

Het feest is het uitgelezen moment voor groepsfoto's! Naast digitale foto's is het ook mogelijk om te kiezen voor polaroids. Deze foto's van 11 bij 9 centimeter inclusief wit randje om een leuke boodschap op te schrijven zijn een spontane manier om gelijk een herinnering te hebben die gasten mee naar huis kunnen nemen.

Trouw met Victor

Felicitatiemicrofoon

Tijdens de borrel of een ander ontspannen moment ga ik met de felicitatiemicrofoon en -camera langs de gasten zodat ze een leuke felicitatie in kunnen spreken. De leukste felicitaties komen in de hoogtepunten montage, alle complete felicitaties vormen een apart filmpje. De kleur van de plopkap over de microfoon mag je zelf kiezen, zodat ook die bij het thema past.

Afleveren en prijzen

Je film of fotoreportage ontvang je digitaal, zodat die makkelijk te delen zijn met vrienden op social media. De levertermijn en specifieke wensen spreek ik vooraf met je af.

Tijdens het kennismakingsgesprek aan de telefoon of in persoon leren we elkaar kennen en krijg ik een goed beeld van je specifieke wensen. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. Fotoreportages zijn vanaf €150 voor de ceremonie, videoprijzen zijn vanaf €250.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgeprek kun je een belafspraak inplannen of mailen naar

Plan direct een belafspraak

Trouwen met Victor fotografie