Victor Schutijser op Vimeo Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op LinkedIn Whatsapp

Foto Film Victor

Ik ben Victor Schutijser uit Driebergen en maak foto's en films. Deze pagina gaat over de filmprojecten die ik doe, fotografie vind je hier. De filmprojecten gaan van korte documentaires in de zorg of live-registraties van voorstellingen tot aftermovies van zakelijke evenementen. Heb je een idee voor een nieuw project? Laat het me weten!

Neem contact op

Recent werk

Meer recent werk en informatie

Victor Schutijser film video

Werkwijze

Elk filmproject vraagt om zijn eigen aanpak, maar er zijn een aantal stappen die altijd terugkomen. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Eerste gesprek

Na de kennismaking gaan we aan de slag om alle behoeftes op een rijtje te zetten. Wat willen we laten zien? Wie gaat deze film kijken? Hoe kunnen we ons daarop richten? Wanneer moet het eindproduct klaar zijn? Aan de hand van de antwoorden maak ik een concept en bijpassende offerte.

Draaiplan

Na akkoord van de offerte kan ik aan de slag met het draaiplan. Hierin worden de idee├źn concreet. Welke vragen ga ik stellen? Wanneer gaan we filmen? Wie komt er in beeld? Welke dingen of momenten moeten ook echt in beeld gebracht worden?

Uitvoering

Tijdens de uitvoering wordt het draaiplan uitgevoerd en waar nodig aangepast. Met het geschoten materiaal maak ik een eerste montage, waarna er een feedbackronde plaatsvindt.

Feedback

Met de feedback ga ik aan de slag om een definitieve versie te maken. Ik voer de wijzigingen door en finetune de montage, het geluid en de kleuren. Desgewenst kan de video ondertiteld worden voor gebruik op social media.

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt mij tijdens kantooruren ook bellen of appen op 0618820009, of gelijk een mail sturen naar .

Neem contact op