Victor Schutijser foto en film op Facebook Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op YouTube Victor Schutijser op LinkedIn Whatsapp

Foto en film

De stap van fotografie naar film was snel gemaakt. Op de middelbare school ben ik begonnen met het maken van korte films. Door het schrijven van scenario’s, filmen met vrienden en puzzelen in montage leerde ik een verhaal visueel sterk te vertellen. Na de middelbare school heb ik mij een jaar lang in film verdiept aan de filmschool Sint-Lukas in Brussel. Daarna heb ik mijn eigen bedrijf opgezet en heb ik mijn Bachelor of Science Communicatiewetenschap behaald.

Voor klanten maak ik korte video’s voor op Facebook en gemonteerde meer-camera registraties van optredens, workshops en evenementen.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact met me op.

Stichtse Courant

Sinds 2016 ben ik voor De Stichtse Courant/De Kaap freelance fotograaf en correspondent Driebergen. Met tips of persberichten kun je mailen naar of bellen naar 0618820009.

Portret

Man voor grijze achtergrond

In mijn mobiele studio bij jou op locatie maak ik portretfoto's afgestemd op jouw wensen qua sfeer en thematiek. In gemiddeld 30 minuten creëren we samen een foto waar jij jezelf in herkent en tevreden mee naar huis gaat. Van profielfoto tot familieportret. In de studio werk ik met continu kunstlicht of flitsers, waardoor deze ook toegankelijk is voor mensen met lichtflitsgevoeligheid en jonge kinderen.

Wanneer je een serie soloportretten van meerdere personen wilt maken (voor bijv. voor een website of brochure), is het mogelijk om met mobiele apparatuur naar jouw organisatie te komen.

Bekijk meer portretfoto's.

Boek een

Portret van Esther Portret

Reclame

School in beeld

Een filmpje op de website van je basisschool of middelbare school geeft een mooi beeld aan (nieuwe) ouders bij het kiezen van een school. We bedenken samen een concept dat goed past bij de school en laat zien wat belangrijk is voor de school. Het filmen plannen we op één dag, de deadline voor het eindresultaat bepalen we in overleg.

Promo

Een club of vereniging die nieuwe vrijwilligers of leden zoekt kan met een kort filmpje mensen enthousiast maken. Een paar interviews en een kijkje bij een repetitie of uitvoering geeft een leuk beeld van een vereniging. In overleg maken we een plan met de belangrijkste onderdelen van de video.

Evenement

Aftermovie

Heb jij een evenement dat je goed wil vastleggen? Van kerksluiting tot dorpsrun; ik ben erbij. Terwijl jij je focust op je event, zorg ik dat de sfeer goed vastgelegd wordt. Een aftermovie is een mooie manier om in een paar minuten terug te kijken op de hoogtepunten van een evenement. Door een beeld te geven van de inhoud en sfeer van het evenement kan de video ook als promotie gebruikt worden voor de volgende editie.

Registratie

Bij muziekfestivals of groep acht musicals is het leuk om het heel evenement vast te leggen. Bij een videoregistratie wordt het programma integraal opgenomen met één of meer camera’s, naar wens. Deze registratie wordt gemonteerd tot een geheel en kan online of op dvd’s geleverd worden.

Contact

Voor vragen of een offerte op maat kun je contact met mij opnemen. Prijzen zijn altijd inclusief volledige kwaliteit digitale versies van alle geselecteerde foto's, dus geen extra kosten per foto die je wilt hebben.

Je kunt mij bellen of appen op 0618820009, of een mail sturen naar . Ook vind je mij op social media:

Victor Schutijser foto en film op Facebook Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op YouTube Victor Schutijser op LinkedIn
Violiste bij een uitvoering van Brahms in Zeist