Victor Schutijser foto en film op Facebook Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op YouTube Victor Schutijser op LinkedIn Whatsapp

Krachtige promotiefilm

Met een promotiefilm kun je in een paar minuten de kern van jouw project laten zien. Film heeft de kracht om jouw verhaal visueel, duidelijk en krachtig over te brengen. Samen gaan we in gesprek over de boodschap en de beste aanpak voor jouw promotiefilm.

In het eerste (telefoon)gesprek bespreken we de mogelijkheden en wensen, om tot een concept te komen. Op basis daarvan maak ik een duidelijk gespecificeerde offerte. Het tweede gesprek is de brainstormsessie, waarin we dieper ingaan op de boodschap en aanpak voor jouw film.

Echte mensen

Ik werk altijd met ‘echte mensen’, geen acteurs of modellen. Om het verhaal eerlijk en natuurlijk te vertellen, hebben we een voorbereidend gesprek waarmee we samen bepalen wie er in beeld moeten komen, eventueel bij welke activiteit dat is.

Uit dat voorgesprek formuleer ik geen script wat van de autocue voorgelezen wordt, maar op basis van het gesprek stel ik tijdens het interview vragen, waar de persoon in beeld in eigen woorden antwoord op geeft.

In de montage vorm ik van de antwoorden een samenhangend verhaal en zoek ik daar de juiste beelden, muziek en het geschikte tempo bij. Als de eerste versie af is, overleggen we of alles naar wens is en welke aanpassingen er eventueel nog gemaakt kunnen worden.

Vaste prijs

In het voorgesprek bepalen we de werkwijze en maak ik een inschatting van het aantal uren voorwerk, draaien en montage. Daar maak ik een opdrachtprijs van, zodat je weet waar je aan toe bent.

Voorbeelden

Hieronder staan een aantal filmpjes die ik gemaakt heb voor heel verschillende klanten, met een kleine toelichting over het project. Extra vragen over de filmpjes en over eigen wensen voor jouw project beantwoord ik graag.

Contacthonden voor mensen met dementie

Wat kan een getrainde hond doen voor mensen met dementie? Ik liep een middag mee met hond Mazzel op een gesloten afdeling bij Volckaert in Dongen om het met eigen camera te zien.

In documentairestijl stelde ik mij strategisch op om echte interacties onopvallend te filmen. De interviews zijn aan het eind van de middag opgenomen zodat we konden inhaken op wat er gebeurd was.

Voor Stichting Blijf

Sjors Sportief/Creatief

Op alle basisscholen van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug wordt het Sjors Sportief/Creatief boekje uitgedeeld met daarin het totaalaanbod van activiteiten in de gemeente. Kinderen worden zo gestimuleerd om kennis te maken met nieuwe dingen en kunnen gratis of voor weinig geld een proefles doen.

Om de lancering niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, ging ik langs bij 14 verschillende activiteiten! In de montage komt van alles wat langs, net genoeg om je enthousiast te maken.

Voor Heuvelrug Sportief en Gezond

iSea Match of the Concepts

Eens per 2 jaar organiseert Rijkswaterstaat iSea, hét netwerkevenement voor (jonge) innovatieve ondernemers met een visie op de Nederlandse Noordzee. Een onderdeel hiervan is de innovatiecompetitie voor duurzaam gebruik van de Noordzee: iSea Match of the Concepts

Met de aftermovie geef ik een sfeerimpressie van de Innovation Expo, waar het event plaats vond. Van elke pitch komt de kern aan bod, met natuurlijk meer ruimte voor de winnaar en een aantal juryleden.

Voor Rijkswaterstaat

De Talentclub

Dementie heeft grote gevolgen voor mensen met dementie zelf en hun naasten. Om een goede levenskwaliteit te behouden en te voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken is tijdige informatie en ondersteuning van groot belang. Ontmoetingscentrum De Vijver is gestart met het project Talentclub. Hier kunnen mensen met dementie als talentvrijwilliger actief deelnemen in de samenleving, op basis van hun talenten, interesses en vaardigheden.

In deze korte docu schets ik het verhaal van Enzo die een dagdeel in de week werkt op Zorgboerderij De Hondspol.

Voor Stichting De Brug

UITbureau zoekt chauffeurs

Door het UITbureau kunnen ouderen uit de regio op pad naar leuke uitjes voor weinig geld. Alle chauffeurs/gastheren zijn vrijwilligers, het bureau is opzoek naar nieuwe vrijwilligers die 2 tot 3 keer in de maand willen rijden.

Van het eerste telefoongesprek tot de aflevering van het filmpje in een krappe twee weken, netjes op tijd voor de open dag waar het filmpje vertoond werd.

Voor Stichting De Bilthuysen

AMATEO Research

AMATEO (European Network for Active Participation in Cultural Activities) doet onderzoek naar de deelname aan culturele activiteiten in Europa. Een van de dingen waar zij zich mee bezig houden is het opstellen van een vaste methode om onderzoek te doen, zodat resultaten van verschillende landen vergeleken kunnen worden.

Bij de research conferentie in Leeuwarden interviewde ik een aantal mensen die hier voor AMATEO mee bezig zijn, om de kern van het verhaal te kunnen vertellen aan ander organisaties en mensen die niet bij de conferentie konden zijn.

Voor AMATEO

Zingis De Week Uit

Zingis De Week Uit is een laagdrempelig koor waar je op vrijdagavond met elkaar de week uit zingt. Zonder bladmuziek of thuis oefenen gewoon lekker zingen, met alle leeftijden en stemgroepen van de partij.

Om nieuwe zangers en zangeressen te werven maakte ik deze video door op een vrijdagavond een kijkje te nemen en de week uit te zingen. De video laat naast het zingen ook de sfeer goed zien.

Voor Zingis

Quattro Stagioni | Juliette van Lelieveld

In een jaar wilde Juliette van Lelieveld vier voorstellingen maken, met als thema voor elke voorstelling het seizoen. Gedurende het maakproces van de voorstellingen vonden de kunstenaars allemaal hun plek binnen het geheel.

Met deze video krijg je een beeld van het maakproces door de ogen van Juliette van Lelieveld (Concept en dans), Els Sorber (regie), Brian Lambs (piano) en Evelyne Bruil (Poëzie).

Voor Juliette van Lelieveld

Kom langs bij De Damiaanschool Kerkebosch

Het is lastig om een goede keuze te maken tussen alle scholen in de buurt. Wat is er dan beter dan op de website alvast een kijkje te kunnen nemen bij alle klassen?

Met de camerastabilisator en wat lampen in de aanslag zette ik een route en wat activiteiten uit in de klassen om zo een wandeling door de school te maken.

Voor Damiaanschool Zeist

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt mij bellen of appen op 0618820009, of een mail sturen naar .