Victor Schutijser foto en film op Facebook Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op YouTube Victor Schutijser op LinkedIn

Foto en film

Als freelance fotograaf en filmmaker ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van jouw bijzondere momenten.

Portret

In mijn studio of bij jou op locatie maak ik portretfoto's afgestemd op jouw wensen qua sfeer en thematiek. In gemiddeld 30 minuten creëren we samen een een foto waar jij jezelf in herkent en tevreden mee naar huis gaat. Van profielfoto tot familieportret. In de studio werk ik met continu kunstlicht (i.p.v. flitsers), waardoor deze ook toegankelijk is voor mensen met lichtflitsgevoeligheid en jonge kinderen.

Wanneer je een serie soloportretten van meerdere personen wilt maken (voor bijv. jaarboek of programmaboek), is het mogelijk om met mobiele apparatuur naar jouw school of vereniging te komen.

Maak direct een belafspraak

Portret van Esther Portret van Hans van Vugt in zijn functie als speelweekambassadeur

Promotie

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden' is ook op het internet van toepassing. Promotiefilms werken het beste voor een doelgroep die meer wil weten over jouw bedrijf of instelling. Met een korte promotiefilm kun je precies genoeg vertellen zonder de kijker te vervelen.

In overleg stellen we een doelgroep en een hoofdgedachte vast. Aan de hand hiervan maak ik een scenario of shotlist die er op de opnamedag voor zorgt dat we alle essentiële stukjes voor de puzzel opnemen.

Bekijk meer promotiefilms

Verslag

Een aftermovie is een mooie manier om in een paar minuten terug te kijken op de hoogtepunten van een evenement. Door een beeld te geven van de inhoud en sfeer van het evenement kan de video ook als promotie gebruikt worden voor de volgende editie.

Bij muziekfestivals of groep acht musicals is het leuk om het heel evenement vast te leggen. Bij een videoregistratie wordt het programma integraal opgenomen met één of meer camera’s, naar wens. Deze registratie wordt gemonteerd tot een geheel en kan online of op dvd’s geleverd worden.

Stuur gelijk een

Podium

Podiumkunsten fascineren mij vanwege de magie tussen het publiek en de acteurs, muzikanten en dansers. In podiumfotografie en -registratie probeer ik dit gevoel vast te leggen.

Vaak is dat eerst zonder het publiek erbij, zodat ik - met het juiste licht voor de camera - vol in kan zoomen op mooie, grappige of ontroerende momenten. Vaak ben ik ook tijdens een optreden nog in de zaal te vinden, om de reacties van het publiek te vangen.

Vraag direct een offerte aan

Nacht van groep acht bij Three Hills

Event

Heb jij een evenement dat je goed wil vastleggen? Van kerksluiting tot dorpsrun; ik ben erbij. Terwijl jij je focust op je event, zorg ik dat de sfeer goed vastgelegd wordt. Binnen vierentwintig uur krijg je de beelden digitaal doorgestuurd, zodat je de foto’s en/of het filmmateriaal direct kan delen op social media en met de regionale pers.

Vind je het lastig om je evenement zelf te promoten? Voor enkele evenementen en bedrijven maak ik plaats om ook de sociale marketing en communicatie op mij te nemen.

Bekijk meer op Instagram

Klauteren bij kinderdagverblijf In de Rups in Houten