Victor Schutijser foto en film op Facebook Victor Schutijser op Instagram Victor Schutijser op YouTube Victor Schutijser op LinkedIn
Nacht van groep acht bij Three Hills

Podium

Podiumkunsten fascineren mij vanwege de magie tussen het publiek en de acteurs, muzikanten en dansers. In podiumfotografie en -registratie probeer ik dit gevoel vast te leggen.

Vaak is dat eerst zonder het publiek erbij, zodat ik - met het juiste licht voor de camera - vol in kan zoomen op mooie, grappige of ontroerende momenten. Vaak ben ik ook tijdens een optreden nog in de zaal te vinden, om de reacties van het publiek te vangen.

Actiefoto tijdens de 3bergenrun in Driebegen

Event

Heb jij een evenement dat je goed wil vastleggen? Van kerksluiting tot dorpsrun; ik ben erbij. Terwijl jij je focust op je event, zorg ik dat de sfeer goed vastgelegd wordt. Binnen vierentwintig uur krijg je de beelden digitaal doorgestuurd, zodat je de foto’s en/of het filmmateriaal direct kan delen op social media en met de regionale pers.

Vind je het lastig om je evenement zelf te promoten? Voor enkele evenementen en bedrijven maak ik plaats om ook de sociale marketing en communicatie op mij te nemen.

Klauwteren bij kinderdagverblijf In de Rups in Houten

Portret

In mijn studio, gelegen tussen Driebergen en Doorn maak ik portretfoto's afgestemd op jouw wensen qua sfeer of thematiek. In gemiddeld 30 minuten creëren we samen een een foto waar jij jezelf in herkent en tevreden mee naar huis gaat. Van profielfoto tot familieportret. In de studio werk ik met continu kunstlicht (i.p.v. flitsers), waardoor deze ook toegankelijk is voor mensen met lichtflitsgevoeligheid en jonge kinderen.

Wanneer je een serie soloportretten van meerdere personen wilt maken (voor bijv. jaarboek of programmaboek), is het mogelijk om met mobiele apparatuur naar jouw school of vereniging te komen.

Portret van Job Portret van Hans van Vugt in zijn functie als speelweekambassadeur

Promotie

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden' is ook op het internet van toepassing. Promotiefilms werken het beste voor een doelgroep die meer wil weten over jouw bedrijf of instelling. Met een korte promotiefilm kun je precies genoeg vertellen zonder de kijker te vervelen.

In overleg stellen we een doelgroep en een hoofdgedachte vast. Aan de hand hiervan maak ik een scenario of shotlist die er op de opnamedag voor zorgt dat we alle essentiële stukjes voor de puzzel opnemen.

Bekijk meer van mijn promotiefilms.

Bruiloft

Een bruiloft is een bijzonder evenement waar je vaak lange tijd naar toe hebt geleefd. Met mooie beelden kun je nog langer nagenieten en beleef je de momenten opnieuw.

Het liefst maak ik een korte documentaire over je huwelijksdag. Het verhaal van je bruiloft wordt verteld met beelden van je feest, het jawoord en de voorbereidingen. Interviews met jou, je aanstaande en enkele gasten die belangrijk voor je zijn vormen de structuur van de film. Deze sfeerimpressie van je bruiloft kun je de volgende dag al delen op social media!

Lees meer op TrouwenMetVictor.nl

Over Victor

Ik maak beelden waarin de eigenheid van de geportretteerde centraal staat. Als je van iemand een foto maakt, gaat het mij erom dat je in eerste instantie die persoon herkent. Als je dan nog even langer kijkt, moet je net nog even iets nieuws ontdekken. Naast portretfotografie wordt ik vooral benaderd voor reportages van festivals, huwelijken en andere evenementen.

Na een cinematografisch verdiepingsjaar aan filmacademie Sint-Lukas in Brussel studeer ik komend jaar af als communicatiewetenschapper bij de Vrije Universiteit. Naast mijn losse opdrachten ben ik correspondent Driebergen bij de Stichtse Courant, communicatiemedewerker bij PLATFORM THEATER en huisfotograaf bij Three Hills.

Lees verder op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn werk via Facebook op Instagram! Je kunt me bellen op 0618820009 of mailen naar mail apenstaartje victorschutijser.nl.