Victor Schutijser fotograaf filmmaker
Victor Schutijser Three Hills foto Victor Schutijser

Beelden met een verhaal

In mijn tas zit altijd een notitieboekje waar ik dingen in opschrijf die me fascineren. Een zin die ik iemand hoor zeggen in de trein, een situatie die me opvalt aan de overkant van de straat of een mooi beeld dat voor mijn neus gebeurt. Door dit te doen train ik mezelf om verhalen te zien in de wereld en die vast te leggen. Zo doe ik dat ook met jouw verhaal. Ik observeer en leg de momenten die alles vertellen vast.

Mijn naam is Victor Schutijser en ik ben fotograaf/filmmaker uit Driebergen-Rijsenburg. Ik maak beelden met een verhaal. Het verhaal van je bruiloft, voorstelling of iets over jezelf.

In Brussel heb ik 1 jaar de opleiding Audiovisuele Kunsten gevolgd aan Sint-Lukas, daarna ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn focus ligt op het vertellen van jouw verhaal in beeld. Dat kunnen foto's zijn, film of een combinatie daarvan.

Op het moment studeer ik Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met theorie over media, mensen en wetenschappelijk onderzoek leg ik een basis waarmee ik werk in de praktijk.

Als je meer wilt weten mag je me bellen, mailen of een offerte aanvragen.